Over ons

Jungle Fish is een Belgische interieur- en meubelwinkel geïnspireerd door coastal, bohemien, wabi-sabi en soms zelfs eclectisch design. Onze collectie is opgebouwd rond de zachte tinten van vakantiebestemmingen, de texturen van natuurlijke materialen en de funky charme van handgemaakte stukken. We bieden alles van kleine maar unieke decoratieve items tot groot (buiten)meubilair, waardoor we een one-stop-shop zijn voor je huis of project.

Coastal Living

Vakantiebestemmingen hebben iets magisch, vooral tropische eilanden. Een relaxte houding, zachte natuurtinten, het geluid van de zee. Onze collectie wordt voornamelijk geproduceerd op Bali, het eiland van de Goden, waar deze kenmerken schitteren als nergens anders. Wij vinden dat je je in je huis net zo ontspannen moet voelen als op vakantie en met 'coastal' meubels en decoratie bereik je dat zeker!

Coastal Living

Natuurlijke materialen

Leven in harmonie met de natuur heelt de ziel. Niets is mooier dan een huis vol zorgvuldig geselecteerde producten van natuurlijke materialen! Wij bieden producten van allerlei soorten gras, hout, schelpen, rotan, zeegras enzovoort. Al deze materialen zijn verkregen zonder het milieu te schaden. Denk aan gerecycled teakhout, maar ook aan overwoekerde grassen (onkruid) die als invasief worden beschouwd.

Natuurlijke materialen

Handgemaakte kwaliteit

Indonesië heeft een rijke traditie in productontwikkeling en design, wat heeft geleid tot een bloeiende thuiswerkindustrie. Onze producten worden met de hand gemaakt, meestal in iemands achtertuin, meestal door vrouwen. Deze thuiswerkers worden eerlijk betaald en werken rechtstreeks voor onze leverancier, zodat niemand wordt uitgebuit. Door alleen met handgemaakte producten te werken, zorgen we ervoor dat onze collectiestukken altijd uniek zijn en altijd een goed verhaal hebben.

Handgemaakte Kwaliteit